Şükrü Sözen Şehitlerimize Başsağlığı Diledi

Hakkari`nin Şemdinli İlçesi Dağlıca Bölgesi`nde Türkiye`mizin yetiştirdiği kahraman 8 askerimizi daha, hain terör saldırısında çıkan çatışmada yitirmenin derin üzüntüsü içindeyiz. En büyük sorunlarımızdan birisi olan terör, gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir.Ülkemizde yaşanan böylesi kritik bir süreç içerisinde terörün iyice artması, ciddi sorun haline gelmiştir. Kanlı ellerini evlatlarımıza uzatan terörü şiddetle kınıyoruz. Teröristlerle çarpışarak vatanımızı korumaya çalışırken hayatını kaybeden şehit askerlerimize Allah`tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı dilerim. Aynı çatışmada yaralanan 15 askerimizin de bir an önce iyileşerek sağlıklarına kavuşmalarını diler, geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı