Şükrü Sözen`den Başsağlığı Mesajı

Bölgemizin yetiştirdiği kahraman askerlerimizden biri olan Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak`ı Hakkari`nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen hain terör saldırısında yitirmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Türkiye`nin en büyük sorunlarından birisi olan terör gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde yaşanan kritik süreç içerisinde terörün iyice artması ciddi sorun haline gelmiştir. Kanlı ellerini evlatlarımıza uzatan terörü, şiddetle kınıyoruz. Halkımızın bir daha böyle acılar yaşamamasını diliyorum. Teröristlerle çarpışarak vatanımızı korumaya çalışırken hayatını kaybeden şehit askerimize Allah`tan rahmet, şehidimizin anne, babası ve geride kalan yakınlarına başsağlığı ve Allah`tan sabır diliyorum. Aynı çatışmada yaralanan uzman çavuşumuza da acil şifalar diliyorum. Tüm Manavgat halkımızın ve Türkiye`nin başı sağolsun.

Şükrü Sözen
Manavgat Belediye Başkanı