Sn. Şükrü Sözen`in Şehitlerimize Başsağlığı Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü Sözen Şırnak Beytüşşebap`taki Terör Saldırısında Şehit Olan Evlatlarımız İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı.

Şırnak`ın Beytüşşebap ilçesinde hain bir terör saldırısı sonucunda 10 vatan evladımızın şehit olduğunu ve 7 güvenlik mensubumuzun yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hain teröre kurban verdiğimiz 2 şehidimizin ise bölgemizden olması bu üzüntümüzü kat kat artırmıştır. Antalya`mızda Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez ve Afyonkarahisar`da Üsteğmen Sami Çiftçi`nin baba ocaklarına düşen ateş, bizim de yüreğimizi yakmıştır. Türkiye`mizde son günlerde oldukça artan ve mutlaka "dur" denmesi gereken terör olaylarının ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozması asla mümkün değildir. Bilinmelidir ki, bu karanlık oyunları tezgahlayanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Her terör olayında Türk halkı birlik, bütünlük içinde birbirine daha çok sarılmakta, kenetlenmektedir.Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah`tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Türk milletinin başı sağolsun...

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı