MATAB yönetiminden Başkan Sözen`e Ziyaret

Manavgat Çevre Koruma Turizm Alt Yapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği(MATAB)`ın haziran ayı başında göreve başlayan yeni yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti. Ziyarete aynı zamanda Manavgat Belediye Başkan Vekili olan MATAB Birlik Başkanı Erşan Özden ve birlik encümen üyeleri Ali Coşkun, Adem Uysal, Ayşe Çetin Önal, Hüseyin Erol ve Ünsal Çiviler katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konuklarını büyük bir nezaketle karşıladı.

MATAB Başkanı Erşan Özden, birlikteki sorunların giderilmesi amacıyla yeni yönetimin canla başla çalıştığını dile getirdi.Özden,MATAB`ın çalışmalarına destek veren Başkan Sözen`e teşekkür etti.Nazik ziyaret için teşekkür eden Başkan Sözen ise,MATAB`ın kentimize daha faydalı olabilmesi her türlü desteğin Manavgat Belediyesi olarak verileceğini dile getirerek birlik yönetimine başarılar diledi.