Başkan Sözen`den Vali Öztürk`e Ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Antalya Valisi Sebahattin Öztürk`ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Öztürk,Başkan Sözen`i büyük bir nezaketle ağırlayarak,Manavgat ile ilgili sohbet etti bilgiler aldı.Vali Öztürk,turizm can damarı olan Manavgat`a büyük önem verdiklerini dile getirerek,ilçeyi daha iyi noktalara taşımak adına önümüzdeki günlerde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile ortak çalışmalar yürüteceklerini vurguladı.Başkan Sözen,sohbet sonrasında Vali Sebahattin Öztürk`ü 4.Uluslar arası Manavgat Motosiklet Festivali ve 18 Manavgat Barış Suyu Festivallerinde Manavgat`ta görmeyi dilediklerini belirterek getirdiği davetiyeleri sundu.Vali Sebahattin Öztürk,Sözen`in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.