BAŞKAN SÖZEN’DEN ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİNE İFTAR

DSC_0735

BAŞKAN SÖZEN’DEN ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİNE İFTAR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’taki şehit ve gazi aileleriyle Kadir Gecesi’nde düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel’de organize edilen iftar yemeğine 100 kadar şehit ve gazi ailesi katıldı.

DSC_0724

Şehit ve gazi ailelerini kapıda büyük bir nezaketle karşılayan Başkan Şükrü Sözen’e belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Şükrü Sözen masaları tek tek gezerek çok özel misafirlerin hallerini hatırlarını sordu, dilek ve şikayetlerini dinledi. Daha sonra şehitlerimiz için okunan kuran tilaveti okunarak hep birlikte dualar gönderildi. Düzenlenen iftar yemeği sonrası ailelere hitaben bir konuşma yapan Başkan Şükrü Sözen, şehit ve gazi ailelerine minnet duygularını iletti. Başkan Sözen, “Ramazan boyuna düzenlediğimiz iftar sofralarının en özeli ve değerlisi bu akşamki iftarımız. Çünkü sizler en değerliniz olan evlatlarınızı, kardeşlerinizi çocuklarınızı bu ülke için veren insanlarsınız. Bir kısmınız bu ülke için görev yapan, savaşan, gazi olarak geriye dönenlersiniz, şehitlerimizin yakınlarısınız.

DSC_0719

Bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim. Bize bir nebze de olsa size minnetlerimizi iletme imkanı verdiniz. Kendi adıma ve belediye çalışanlarımız, meclis üyelerimiz adına size bu akşam minnet duygularımı iletiyorum. Ülkemiz gerçek anlamda sıkıntılı süreçten geçiyor. Bu koşulları değerlendirmemiz gereken bir dönem. Bu günleri değerlendirdiğinizde karşımıza sizlerin bu ülke için verdiği değer ortaya çıkıyor. Bir şehit anası ile biraz önce konuştuk. Bana bu ülke için evladımı verdim yine veririm diyor. Bu ülkeyi parçalamak isteyen nifak odaklarının sizin bu ülkeye verdiğiniz değerleri görmesi gerekir. Milli değerlerimizi yaşatmak için kanını canını veren sizin gibi insanları dinlemeleri lazım bu odakların. Size hayatımız boyunca minnet duygularımız sürecektir. İyi ki varsınız. Burada yaptığımız dualar inşallah şehitlik mertebesindeki evlatlarımıza gider. Dualarımızı onlara gönderiyoruz. Allah sizlere ömür versin, kalan evlatlarınıza ömür versin, her biriniz sağlıkla sıhhatle onların gururunu yaşayarak nice yıllara ulaştırmasını diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. Şehit ve gazi aileleri Kadir Gecesi’ndeki iftardan ayrılırken, ilgi ve alakası için Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

DSC_0760

DSC_0810