Başkan Sözen`den Berat Kandili Mesajı

Manavgat Belediye Başkanımız Sn.Şükrü SÖZEN Berat Kandili Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi,son kandil gecesi olan Berat Kandili`ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Berat gecesi de diğer mübarek gecelerimiz gibi gündelik hayatın akışı içinde bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve insanoğluna verilen nimetlere teşekkür etme imkânları kazandıran birer fırsat olarak değerlendirilmelidir.Manavgat`ımız sosyal barışın ve paylaşımın, birliğin, kardeşliğin, en güzelinin yaşandığı Türkiye`ye örnek bir kenttir. Manavgat insanımız gelenek ve göreneklerine bağlıdır, yardımlaşma duyguları gelişmiştir. Bizim insanımız böylesi günlerde hep bir arada ve beraber olmayı tercih eder, birbirine sımsıkı sarılır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk halkının ve Manavgatlı hemşerilerimin mübarek Berat gecesini kutluyor, ışık ve bereketinden hepimizin istifade etmesini diliyorum. Berat gecemizin gerçek beratlarımıza vesile olmasını, hepimize mübarek Ramazan ayına tertemiz gönüllerle girmeyi nasip etmesini Yüce Allah`tan dilerim.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı