Başkan Sözen Ödüle Doymuyor

Manavgat`ta kent düzenlemesi çalışmalarıyla tüm Türkiye`ye örnek olan Başkan Sözen,ödüle doymuyor.

YAŞAMA DOKUNAN
BELEDİYE BAŞKANI

Geçtiğimiz ay YBTB`nin değerlendirmesinde ``En Başarılı Belediye Başkanı`` seçilen Başkan Sözen,şimdi de Ortadoğu Ticaret Borsası Başkanlığı`nın ``Yaşama Dokunan İnsan Ödülü``ne layık görüldü.

İnsan odaklı,çevreci ve yatırımcı belediyecilik anlayışı,çalışkanlığı, halkçılığı ve içindeki insan sevgisi ile Manavgat`ta çok kısa zamanda Türkiye`ye örnek olacak yatırım ve projelere imza atan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,şimdi de `Yaşama Dokunan İnsan Ödülü`nü almaya hak kazandı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in turizm cenneti Manavgat`ta yaptığı büyük yatırımlar ve kent düzenleme çalışmaları Türkiye çapında takdire değer görülerek ödüllerle taçlandırılmaya devam ediyor.

Yaşama Dokundu
Başkan Şükrü Sözen,geçtiğimiz ay Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği tarafından Özel ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Kategorisi`nde 2012 yılının ``En Başarılı Belediye Başkanı`` seçilerek Manavgat Belediyesi`nin en iyiler arasında yer almasını sağlamıştı.Başkan Sözen şimdi de Ortadoğu Ticaret Borsası Başkanlığı`nın `Yaşama Dokunan İnsan Ödülü`ne layık görüldü.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,bu ödüle layık görülen Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan,İçileri Bakanı Muammer Güler,Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış,İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu,Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Karabük Valisi İzzettin Küçük,Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bazı Başkonsoloslar ile yazar ve gazetecilerle birlikte bu akşam (17 Mayıs 2013 Cuma)İstanbul`da Green Park Otel`de düzenlenen törenle ödülünü alacak.

İnsanüstü Çalışmalar Takdir Görüyor
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat`ta 18 ay gibi çok kısa bir zaman diliminde pek çok yatırım ve projenin hayata geçirilmesi için gece gündüz çalıştı.Irmak Kıyısı Düzenlemeleri çalışmalarıyla Manavgat Irmağı`nı halk ve kentle bütünleştiren,Gençlik Merkezi,5000 kişilik Stadyum,Kültür Merkezi,Hayvan Barınağı,Sosyal Market ve Huzurevi yapımı gibi büyük yatırımlara imza atan Başkan Sözen`in insanüstü çalışmaları,kentte olduğu kadar Türkiye`de de takdir gördü.

Başarı Manavgat halkının
Böylesine anlamlı bir ödüle layık görüldüğü için onur duyduğunu belirten Başkan Sözen,``Manavgat adına yaptığımız çalışmaların ulusal anlamda takdir görmesi hepimizi gururlandırıyor.Ortadoğu Ticaret Borsası Başkanlığı yönetimi,toplumsal kalkınma ve sosyal dayanışmaya verdiğimiz önem nedeniyle bu ödüle bizi layık görmüş.Bu başarı tüm Manavgat halkımızındır.Manavgat`ı metropol kent haline getirmek için yılmadan,yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.Bana çalışmalarımda destek veren tüm Manavgat halkına teşekkürü borç biliyorum``dedi.