Başkan Amca`dan Hediye Çanta

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,eğitim-öğretim yılı başlangıcında ilköğretim okullarına devam eden 500 öğrenciye,çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Belediyede bir araya gelen öğrenciler okul malzemelerini Başkan Sözen`in elinden aldı.Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`nce tüm kırtasiye malzemeleri,çanta ve hediyeler kanserojen madde içermeyen malzemelerden titizlikle seçildi.Başkan Sözen,eğitim öğretim yılı başında ailelere karınca kararınca bir nebze de olsa katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.Çocuklarla sohbet edip şakalaşan Başkan Sözen, onlara yeni öğretim yılında başarılar diledi, derslerine düzenli çalışmalarını tembih etti.

Başkan Sözen,``Geleceğimizin en güzel varlıkları çocuklarımız,yarının büyükleri olarak sorumluluk alacaklardır.Bu bilinçte olan biz yetişkinler;çocuklarımızı sağlıklı, güçlü,bilgili,becerikli,yurtsever ve evrensel boyutta bir birey olarak yetiştirmekle yükümlüyüz.Çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza yön veriyor, ekiplerimizle birlikte faaliyetlerde bulunuyoruz.Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretim yılı başında çocuklarımıza bu hediyeleri vermeyi uygun gördük``dedi.