Başkandan başarıya altın yağmuru.

Önceki gün SBS'de Türkiye derecesi elde eden öğrencileri ağırlayarak altın takan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dün de 7. sınıflarda Türkiye 1.si olan Mustafa Kurucu ve RTÜK'ün "Televizyon'a Mektup" yarışmasında Türkiye 3.sü olan Şadiye Sare Kaplan'ı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçedeki başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Önceki gün 7. sınıf SBS'de Türkiye birincisi olan Ramazan Öksüz ve 6. sınıf SBS İl birincisi Duygu Coşar'ı Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Başkan Sözen, dün de 7. sınıflarda Türkiye 1.si olan Mustafa Kurucu ve RTÜK'ün "Televizyon’a Mektup" yarışmasında Türkiye 3.sü olan Şadiye Sare Kaplan'ı makamında ağırladı. Ziyarete Özel Manavgat İlköğretim Okulu Müdürü Seyfullah Ekin ile, başarılı öğrencilerin aileleri de katıldı.

Eğitime önem veriyoruz
Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Sözen, her başarıda Manavgat Belediye Başkanı olarak bir kez daha onurlanıp gururlandığını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'ün İlköğretim öğrencileri arasında düzenlediği "Televizyona Mektup" konulu yarışmasında yazdığı kompozisyonla Türkiye 3.sü olan Toros İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Şadiye Sare Kaplan'a da ileride başarılı bir yazar olması dileğinde bulunduğunu söyledi. Başkan Sözen, "Çocuklarımızın başarıları ile gururlanıyoruz. Onların eğitimli, kültürlü birer genç olarak yetişebilmeleri en büyük arzumuzdur. Bu yüzden eğitime çok önem veriyoruz. Çocuklarımızın başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.