Barış Suyu ve Motorsiklet Festivali Başlıyor

Antalya`nın gözde turizm kenti Manavgat`ta her yıl geleneksel olan düzenlenen Manavgat Barış Suyu Festivali ve Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali bir hafta arayla başlıyor.

Manavgat Festival İle Dünyaya Sesleniyor
Irmağı, şelalesi, denizi ve doğal güzellikleriyle dünyada büyük bir üne sahip olan Manavgat`ta her yıl aynı anda düzenlenen festivaller, bu yıl birer hafta arayla gerçekleştirilecek.

Manavgat Belediyesi`nin tarafından 4. Manavgat Motosiklet Festivali 27-30 Haziran tarihleri arasında Titreyengöl Boğaz Mevkii`nde,18.Manavgat Barış Suyu Kültür,Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali ise 5-7 Temmuz tarihleri arasında kent merkezinde yapılacak. Bu yıl özellikle barışa ve dostluğa çağrı yapılan 2 festivalde de yine Türkiye`nin en büyük sanatçıları sahne alacak.

Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali
Manavgat,önce 27-30 Haziran tarihlerinde 4.Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali ile motor severleri ağırlayacak.Titreyengöl deniz kenarındaki Boğaz Otel Mevkii`nde yapılacak olan festivale bu yıl yine dünya ve Türkiye`den motosiklet kulüpleri ve 2.000`i aşkın motor tutkunu katılacak.

Motosiklet Festivalinde Türkiye`nin en ünlü sanatçılarından Haluk Levent,O ses Türkiye yarışmasının 4ncüsü Onur Uğuş ve Türkiye`nin tek motosiklet şarkıları söyleyen sanatçısı Ogün Bülent Görgün sevenleriyle buluşacak.

Festivalde ayrıca dünyanın en ünlü ve en iyi showmanlerinden Macar Troger Mokus 3 gün boyunca gösteri yapacak. Her gece ünlü DJ`ler ve özel dans gösterileriyle konsept partiler, gün içinde hediyeli turnuvalar ve yarışmalar, turistik geziler gerçekleştirilecek.

Türkiye`nin Yıldızları Barış Suyu`nda
Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali`nin 18`incisi 5-7 Temmuz tarihleri arasında kent merkezinde yapılacak. Her yaştan insana hitap eden farklı etkinlikleri ile öne çıkan festival, 5 Temmuz Cuma Günü Saat:18.00`deki kortej ile başlayacak.

Türkiye`nin en iyi sanatçılarının ve gösteri gruplarının katılacağı festivalde bu yıl, ünlü sanatçılar, Edip, Akbayram, Volkan Konak, Ebru Gündeş, Gülşen, Kutsi, Mehmet Erdem, Anadolu Ateşi sahne alarak 3 gün boyunca Manavgat halkına ve turistlere eğlenceli günler yaşatacak.

Çocuklar Unutulmadı
Her yaştan insana hitap edebilme özelliğini taşıyan Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivalinde çocuklar için de birçok aktivite yapılacak.Her gün saat 18.00-19.00 saatleri arasında Manavgat stadyumunun ön tarafında özel olarak hazırlanacak alanda çocuk aktiviteleri gerçekleştirilecek.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat severleri, Motosiklet Festivali ve Barış Suyu Festivallerine katılmaya davet etti.