BABALAR GÜNÜ HUZUREVİ’NDE KUTLANDI

BABALAR GÜNÜ HUZUREVİ’NDE KUTLANDI

Manavgat Belediyesi, her yıl Haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü’nü, Huzurevi’nde konaklayan büyüklerle beraber kutladı.

IMG_7572

Düzenlenen etkinlikte babaları unutmayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in hediyeleri, koca çınarlara takdim edildi. Pasta kesiminin ardından gönüllerince eğlenen huzurevi sakinleri, kendilerini hiçbir zaman unutmayarak her zaman yanlarında olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Huzurevi sakinleri “ Bu özel ve anlamlı günde bizi düşünerek mutlu eden Başkanımız Şükrü Sözen’e ne kadar teşekkür etsek azdır. O bizim bir evladımız gibi” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, hayatın en önemli varlıklarından birinin de babalar olduğunu ifade etti.

MNVG2595

Başkan Sözen “ Huzurevi’mizde konaklayan babalarımızla bu mutluluğu paylaşmak bizi son derece mutlu etti. Hayatımız boyunca gücüne sığındığımız, bizi koruyan, şefkatle bakan ve geleceğe hazırlayan insanlardır babalarımız. Bu vesile ile tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.