Atlas Sirki Belediyemiz Katkılarıyla Manavgat`ta

Türkiye`nin ilk sirkinin kurucusu Servet Yalçın önderliğindeki Atlas Sirki Manavgat Belediyesi`nin katkılarıyla Manavgat halkıyla buluşacak.

Atlas Sirki Manavgat`ta Eski Hisar Mahallesi Barış Manço Parkı`nın arka sokağındaki alana kurulan ısıtmalı sirk çadırındaki gösterilerine Cumartesi günü başlayacak.Gösterilerin Cumartesi ve Pazar günleri gündüz saat:13.00 ve 14.30`da,akşam ise 17.30 ve 19.00`da, Çarşamba,Perşembe ve Cuma Akşamları da Saat 17.30 ve 19.00`da sahneleneceği belirtildi.Manavgat`ta 2 bin ilköğretim okulu öğrencisi ise Manavgat Belediyesi`nin katkılarıyla Atlas Sirki`ni ücretsiz izleme imkanı bulacak.

Türkiye`nin ilk sirki olan Atlas Sirki`nde Türk sanatçıların yanı sıra Azerbeycan,Gürcistan,Bulgaristan ve Rusya Devlet Sirklerinin dünyaca ünlü sirk sanatçıları yer alıyor.Atlas Sirki ip canbazlığı,parendebazlık, ateşbazlık,akrobatlık gibi Somut Olmayan Kültürel Miras kapsamındaki seyirlik sanatların yanı sıra, palyaçolar,sihirbazlar ve yüksek hava gösterileri,sevimli hayvanlar ve beş metrelik dev piton yılanları ile gittiği her yerde özellikle çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.