Aşık Veysel Caddesi Asfaltlanıyor

Manavgat Belediyesi,kentin önemli geçiş noktalarındaki yolları yeniden düzenleme kapsamına alarak iyileştiriyor.

Manavgat Belediyesi,geçtiğimiz aylarda çocukların okullarına rahat ve korkusuzca gidip gelebilmeleri amacıyla kanal kenarına korkuluk ve kaldırım çalışmaları yapılan Aşık Veysel Caddesi`nde yeni ve köklü bir düzenleme çalışması başlatmıştı. Çalışma kapsamında Aşağıpazarcı Mahallesi ve Yayla Mahallesi ile Yukarıpazarcı ve Şelale Mahallelerini birbirlerine bağlayan ana arterlerden olan Aşık Veysel Caddesi`nin bozuk olan zeminleri iyileştirildikten sonra sıcak asfalt çalışmasına başlandı.

Finisher makinesiyle yapılan asfalt çalışmalarını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen denetledi.2 kilometreye yakın olan yoldaki asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra 4081, 4082 ve 4083.sokaklarda da asfalt çalışmalarının da devam edeceği belirtildi.Böylece Aşık Veysel Caddesi bundan sonra Mehmet Akif, Remzi Güven ve Işıklar Caddesi?nden gelen trafiği en kısa yoldan bağlayan ana ulaşım yolu haline gelecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bölgedeki çalışmaların vatandaşlara rahatsızlık vermemesi amacıyla en kısa süre içinde belediye ekipleri tarafından tamamlanmasına özen gösterdiklerini dile getirdi.