Belediye`den Side Yolu`nda Asfalt Çalışması

Manavgat Belediyesi`nce yeni yılın başında, kaldırım ve orta refüj çalışmaları tamamlanan Side Yolu`nun asfalt döküm çalışmalarına da başlandı

Daha önceki kaldırım ve orta refüj çalışmaları kapsamında bölgeye, 2822 metrekare kaldırım parkesi, 1850 metre küçük bordür, 850 metre de büyük bordür döşenmişti. Şimdi başlanan asfalt çalışmalarında ise 500 metre uzunluğundaki bölünmüş yola 1340 ton asfalt malzemesinin döküleceği belirtildi.Gün içerisinde sürekli devam eden çalışmaları yerinde incelemek amacıyla kenti gezen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, uzun süre Çakalderesi Mevkii`nden başlayan asfalt çalışmalarının da başında durarak çalışanlarla bilgi alışverişinde bulundu.

Manavgat halkının sağlıklı bir şekilde yoldan yararlanmaları için çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağına dikkat çeken Başkan Şükrü Sözen,``Biz bu yılın başında ana arterlerden birisi olan yolumuzun kaldırım ve orta refüj çalışmalarını tamamlamıştık.Hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle asfalt çalışmalarımıza başlayamamıştık. Şimdi asfalt döküm işini tüm hızıyla yaparak yolumuzu vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Manavgat halkı için gece gündüz ara vermeden çalıştığımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Turizm sezonu başlamadan kentimizi daha güzel hale getireceğiz``dedi.