Çeltikçi-Sülek Yolu`nda Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Manavgat Belediyesi Çeltikçi Kavşağı ile Sülek Köyü Yolu arasındaki 30 metrelik 1.5 kilometre yolda asfalt hazırlık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yol kotu düzenleme çalışması yapıldıktan sonra 30 metre genişliğinde olarak düzenlenecek yolun, ilk etapta 10 metrelik kısmında asfalt hazırlık çalışması yapılarak vatandaş toz ve çamurdan kurtarılacak. Devam eden çalışma kapsamında yeraltına da içme suyu boru hattı ve telefon kablolarının da yerleştirileceği açıklandı.

Gidiş-geliş olarak düzenlenecek olan yolun yer altı çalışmaları ve asfalt çalışmaları tamamlanıp yol açıldığında kentin en önemli ana caddelerinden birisi olacağı belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Şu anda kentin hemen her bölgesinde asfalt ve yol hazırlık ile yeni yol açma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İşlerimizin büyük kısmında yer altında da kenti geleceğe taşıyacak olan çalışmalarımız devam etmekte.

Asfalt çalışmalarımız sırasında AB İçme Suyu İnşaatı projemizle ilgili boru döşeme işlemlerimizi de sürdürüyoruz. Sülek yolundaki asfalt çalışmalarımız tamamlandığında ise kentimizin ana arterlerinden birini de açmış olacağız. Çalışmalarımıza destek veren Manavgat halkına teşekkür ederim" dedi.