Başkan SÖZEN`den ANTBİRLİK Yeni Yönetimine Ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,ANTBİRLİK (Manavgat 158 Sayılı Pamuk ve Narenciye Satış Kooperatifi`nin)5 Kasım`da yapılan seçimle göreve gelen yeni yönetimine ``Hayırlı Olsun`` ziyaretinde bulundu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy ile belediye meclis üyeleri ve CHP Yönetim kurulu üyeleri ile ANTBİRLİK`i ziyaretinde eşlik etti. Başkan Sözen`i, ANTBİRLİK Kooperatif yönetimi tam kadro karşıladı. Karşılama heyetinde Başkan Mehmet Salih Aykut, Metin Yiğit, Mevlüt Palaz, Mustafa Kaplankıran, Mustafa Öz, Antbirlik Kooperatif Müdürü Cemil Özden ile kooperatif ortakları, büyük bir nezaketle karşıladı. Kooperatif başkanı Metin Yiğit, Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Sözen ve ANTBİRLİK yeni yönetimi arasında sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleşti.

Ortaklar, Türkiye`de tarım politikalarındaki yanlışlar ve çiftçilerin beklentileri ile ilgili olarak yaşadıkları sorunları Başkan Sözen`e aktardı.

Başkan Sözen Yeni yönetiminize başarılar dilemek, sektöre yapacakları katkılar için şimdiden teşekkür etmek amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ancak tarım politikalarında Türkiye gerçeklerini hepimiz bilmekteyiz. Yaşamımızın temel ihtiyacını karşılayan tarım sektörü büyük önem taşıyor. Ancak tarım alanları açısından oldukça zengin ürün çeşidine sahip olan Türkiye`mizde sektör zor durumda. Alın teri ile zorlukla üretmek için gecesini gündüzüne katan çiftçilerimiz son yıllarda sıkıntılı günler geçirmektedir. Tarım alanlarımıza ekilen ürünler para etmediği için günden güne sektör kan kaybediyor.Hükümetin tarım politikalarında acilen iyileştirmeler yaparak, akıllıca stratejiler belirlemesi, çiftçilerimizi rahatlatması gerekiyor. Biz her zaman emeğin ve emekçinin yanındayız`` dedi.