``Arşivden Günışığına Antalya``Sergisi Manavgat`ta

Manavgat Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin,``Arşivden Günışığına Antalya``isimli fotoğraf sergisini Manavgat`ta sergiye çıkardı.

Manavgat`a gezici etkinlik aracı ile getirilen serginin açılışını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in şehir dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek yaptı. Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Antalya Kent Müzesi arşivlerinden derlenerek hazırlanan ve 1910`lu yıllardan 2000`li yıllara uzanan bir tarih aralığında Antalya`nın eski fotoğraflarının yer aldığı sergi Manavgat halkından büyük ilgi gördü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Etkinlik Koordinatörü Murat Dinç,sergideki fotoğrafların tarihçeleri hakkında bilgi aktarımında bulundu.Başkan Vekili Erşan Özden,Antalya`nın tarihinin anlatıldığı böylesine özel bir sergiyi Manavgat halkıyla buluşturduğu için aracılık eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.