Anadolu Ateşi,Kutsi Ve Gülşen Coşturdu

18. Manavgat Barış Suyu Kültür,Sanat,Turizm ve Gençlik Festivali`nin ikinci gününde Anadolu Ateş,Kutsi ve Gülşen sahne aldı.

3 gün sürecek festival etkinlikleri kapsamında 2.gün akşamında Manavgat Stadyumu`nda Anadolu Ateşi muhteşem bir gösteri yaptı.Anadolu Ateşi gösterisinin sonunda `Doktorlar` adlı dizisiyle de herkesin gönlüne taht kuran Kutsi,sahneye `Aynı Şehirde` isimli parçasıyla çıktı.Genç sanatçı, Manavgat`ta yoğun bir hayran kitlesine en güzel şarkılarını söyledi. Melek, Bambaşka, İlan-ı Aşk, Kapımı Çal, Ben O Zaman Ölürüm ve Sana Ne isimli eserlerini seslendirdi. Konser bitiminde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocuklarla birlikte Kutsi`ye bir buket çiçek ile festival anısına plaket takdim etti.

Kutsi konseri sonrasında ise `Yatcaz Kalkcaz` isimli parçasıyla son günlerde büyük bir çıkış yapan Gülşen sahne aldı.Gülşen`in çıkış parçası kendisini izlemeye gelen hayranlarını sevindirdi.20 bini aşkın Manavgatlının izlediği konserde, gençler hareketli parçalarla gönüllerince dans etti.Gülşen, sahnede Kardan Adam, Irgalamaz Beni ve Saz mı Caz mı şarkılarını seslendirdi. Başkan Sözen, konser arasında çocuklarla birlikte Gülşen`e çiçek ve plaket takdimi yaptı.