Engelliler Günü`nde Akülü Araba Sevinci

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nde,4 engelli vatandaşa akülü arabalarını hediye etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nde 4 engelli vatandaşa akülü arabalarını hediye ederek gönül aldı.Engelli vatandaşlar konusunda son derece duyarlı olan ve her ay,belli sayıda engelli vatandaşımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına akülü araba temini yaparak hediye eden Başkan Sözen, bu özel günü de unutmadı.

Başkan Sözen,4 engelli vatandaşı evlerinde elinde çiçek,çikolata ve akülü araba ile ziyaret etti.Başkan Sözen gün içinde önce Dikmen Köyü`nde yaşayan 13 yaşındaki Ayşenur Kandemir`i evinde ziyaret etti.

Evlerini Çiçekle Ziyaret Etti

Başkan Sözen`i karşısında gören Ayşenur, ailesi ve köy halkı,ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.Başkan Sözen daha sonra Kavaklı,Kasaplar ve Eski Hisar Bölgesinde oturan Cemile Süt, İsa Seven ve yine 13 yaşındaki Ali Kaymak`ı evlerinde ziyaret etti.Başkan Sözen,her gittiği yerde çiçeğini de hediye etmeyi ihmal etmedi.Akülü arabalarına bu özel günde kavuşan vatandaşlarımız bu duyarlılığı nedeniyle Başkan Sözen`e teşekkür etti.Engelli vatandaşlarımız için yapılanın az olduğunu belirten Başkan Sözen, Manavgat`ta onlar için hayatı kolaylaştırmak adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Hizmetlerimiz Sürecek

Belediye Meclis Toplantısı`nı da engelli vatandaşların gününü kutlayarak açan Başkan Sözen,``Bugün Dünya Engelliler Günü Meclisteki arkadaşlarımın bu konudaki hassasiyetlerini çok iyi biliyorum. Manavgat`ta becerebildiğimiz kadar engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için girişimde bulunduk. Müşterek paylaştığımız dünyayı daha güzel kılalım istedik.Onların hak ettikleri zemini Manavgat`ta hazırlayıp onlarla buluşturalım istedik.Buradan tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum ve onlar için ne yapsak azdır diyorum.5 yılda 75 vatandaşımıza akülü araç hediye ettik. Meclisimizden onları ilgilendiren kararlar çıkardık. Ücretsiz otobüs kartları temin ettik. Hiçbir projede engelli vatandaşlarımızı unutmuyoruz ve bundan sonra da unutmayacağız``dedi.