Manavgat Belediyesi`nden Ağaçlara Bakım

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, tüm mahallelerde parklarda, refüjlerde ve yol kenarlarındaki ağaçların rutin bakımlarını yapmaya başladı. Dalları kuruyup, düzensiz büyüyen ağaçlar ekiplerin anında müdahalesi ile kesilerek temizleniyor. Ağaç budama çalışmaları kapsamında ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek, sağlıklı kalmalarını sağlamak ve rüzgar nedeniyle ağaç dallarının kırılıp çevredeki halkın herhangi bir zarara uğratılmaması amaçlanıyor.

Budama çalışmalarında ağaçların daha sağlıklı ve güzel görünüme kavuşturulmasını hedeflediklerini belirten belediye ekipleri, "İlçede yeşil alanlara sahip çıkarak en iyi şekilde koruma ve güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor. Yol kenarlarında park ve bahçelerde kuruyan, tehlike arz eden ağaçların budanarak bakımları titizlikle yapılıyor. Esnaflarımız da çalışmalarımızdan memnun" dedi.