Manavgat Belediyesi`nden 19 Mayıs Etkinlikleri

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu birlikte yaşamak amacıyla tüm Manavgat halkını belediyenin etkinliklerine katılmaya davet etti.

Kortejle Başlayacak

Manavgat Belediyesi, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın ilk adımı ve ateşlendiği gün olan 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nın daha coşkulu yaşanması amacıyla Manavgat halkının katılımıyla gerçekleşecek bir dizi etkinlik düzenledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in önderliğinde 19 Mayıs 2012 günü saat 17.00`de kortej yürüyüşü ile başlayacak program, saat 18.00`de stadyumdaki etkinliklerle renklenecek. Gece saat 22.00`de ise fener alayı ve havai fişek gösterisi yapılacak.

Fener Alayında Meşalelerle Yürüyüş

Fener alayında belediyece temin edilecek meşalelerle birlikte yürüyecek olan vatandaşlar, stadyumdan başlayarak İbrahim Sözen Caddesi, Antalya Caddesi ve Yapay Şelale güzergahını izleyerek Kültürevi önüne gelecek. Saat 17.00`deki kortej yürüyüşü ise Perşembe Pazarı`ndan başlayacak ve Güllük Caddesi, Demokrasi Bulvarı, Yapap Şelale ve Antalya Caddesi istikametince devam ederek stadyumda son bulacak.

Başkan Sözen Herkesi Davet Etti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını hep beraber coşkuyla kutlamak amacıyla tüm Manavgat halkını etkinliklere davet etti. Başkan Sözen, "Milli bayramlarımızın önemini yeni nesle öğretmek ve bu duyguyu aileleri ile birlikte daha coşkulu yaşayabilmeleri için halkımız için bir dizi etkinlik düzenledik. Ben de etkinliklerde bulunacak ve bu coşkuyu sizlerle yaşayacağım. Kutlamalarımıza tüm Manavgat halkını davet ediyorum" diye konuştu.