Sözen`den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü SÖZEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, çalışanların birlik, emek ve dayanışma günüdür.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü,emeğin dayanışması,çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği,demokrasi kültürünün zirveye çıktığı,sevginin, barışın yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer etmiştir.

Günümüzün zor ekonomik koşullarında hayat şartlarıyla mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerimiz,çalışanlarımız bizim için birer kahramandır.Türk çalışanı, emeğinin karşılığını almayı ve güzel günleri görmeyi fazlasıyla hak etmektedir.Dileriz ki bütün işçilerimiz ve emekçilerimiz,ne kan, ne gözyaşı, sadece işleri için alın teri döksünler, emeklerinin karşılığını alsınlar.

Manavgat Belediyesi olarak,işçisiyle, esnafıyla,memuruyla,her sektörden tüm emekçi çalışanlarıyla birlikte daha güzel mutlu yarınlara el ele, tek yürek yürümektir.Amacımız halkımızın arasındaki bütünleşme köprüsünü kurmak, sosyal barışın ve çalışma barışının sağlandığı güzel günleri yaşamak ve yaşatabilmektir.Bu duygu ve düşüncelerle tüm emekçilerimizin birlik ve dayanışma inancıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı