Güncel Haberler Sayfa 14

EVDE BAKIM HİZMETİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi’nin yaşlı, engelli ve hastalara yönelik çalışması olan “Evde Bakım Hizmeti” yardıma muhtaç vatandaşlara destek vermeye devam ediyor.

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN YILSONU ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, Side Gençlik Merkezi’nde muhteşem bir yılsonu etkinliği düzenleyerek gönüllerince eğlendi. Öğrencilerin yılsonu etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve birim müdürleri de katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ CENAZE İŞLERİ 7/24 GÖREVDE

Cenaze İşleri Şantiyesi Yenilendi

Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Cenaze İşleri Hizmetleri ekibi, vatandaşların zor ve acılı günlerinde onları yalnız bırakmayarak her türlü desteği sunmaya devam ediyor. Cenaze İşleri ekibi, yeniden yapılan gasilhane ile daha temiz ve modern bir ortamda yıkama ve kefenleme işlemi gerçekleştiriyor.

MANAVGAT’IN SOKAKLARINA KADIN ELİ DEĞDİ

Manavgat Belediyesi’nin, toplumsal farkındalık oluşturmak, kent hizmetlerine kadını dahil etmek ve kadınların aile ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla göreve başlattığı 14 kadın çalışan, Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 6 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

Manavgat Belediyesi, Muharrem ayının gelmesi nedeniyle her yıl geleneksel hale getirdiği aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi. Kent halkının yoğun ilgi gösterdiği aşure ikramı etkinliğinde Başkan Şükrü Sözen, 6 bin kase aşureyi elleriyle vatandaşlara ikram etti

GENÇLİK KAMPI’NDA 2’NCİ ETAP SON BULDU

Manavgat Belediyesi’nin gençlerin yaz dönemini verimli hale getirmek, kentin tarihsel, kültürel ve sosyal yapısını gençlere daha iyi aktarmak amacıyla düzenlediği “Haydi Gençler Kampa” projesinin 2’nci etabı tamamlandı.

GELECEĞİN YILDIZLARI MANAVGAT’TA YETİŞİYOR

Manavgat Belediyesi’nin, çocukları spora teşvik etmek ve onları ilgilendikleri spor dalıyla buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği “Manavgat Belediyespor Yaz Spor Okulları” çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ŞAMPİYON SPORCULARI AĞIRLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor alt yapısının farklı branşlarında yerel ve ulusal derecede şampiyonluk elde eden genç sporcuları Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binası’nda ağırladı. Başkan Şükrü Sözen’e ilgili spor eğitmenleri ve birim müdürleri de eşlik etti.