HABERLER Sayfa 2

DİLENCİLİKLE MÜCADELE

Ads¦-z33

DİLENCİLİKLE MÜCADELE

Belediyemizin yetki ve sorumluluğundaki ana yol, cadde, meydan ve bulvarlarda zabıta ekiplerimiz dilencilere yönelik denetimler yapmaktadır.

CARETTA CARETTA TÜRÜ DENİZ KAPLUMBAĞALARI KORUMA ALTINA ALIN

13708431_10154361544249628_57853287897292207_o

CARETTA CARETTA TÜRÜ DENİZ KAPLUMBAĞALARI KORUMA ALTINA ALINDI

Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Boğaz mevkii, Kızılağaç ve Kızılot Mahallesi sahillerinde, dünyada her geçen gün nesli tükenmekte olan caretta caretta kaplumbağalarının yumurtlama alanları çit ile çevrilerek koruma altına alındı.

ENGELLİ ARAÇ SAHİBİNE ZABITA YARDIMI

ENGELLİ ARAÇ SAHİBİNE ZABITA YARDIMI

Bahçelievler Mahallesi’nde, aracı arızalanan engelli vatandaşımıza zabıta ekipleri sahip çıktı. Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Aracı arızalanan engelli vatandaş durumu zabıta ekiplerine bildirdi.

SİDE’DE ENGELLİ VE YAŞLI TURİSTLERE ZABITA HİZMETİ

GOLF ARACIMIZLA YAŞLILARA YARDIM EDİYORUZ.

SİDE’DE ENGELLİ VE YAŞLI TURİSTLERE ZABITA HİZMETİ

Manavgat Side'ye tatile gelen yerli ve yabancı (yaşlı ve engelli) turistler, yabancı dil bilen zabıta müdürlüğü ekiplerimiz tarafından golf arabasıyla taşınıyor.

5.YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILDI

5.YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILDI

Manavgat Belediyesi 5. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri 600’ü aşkın sporcunun katılımıyla Atatürk Stadyumunda başarıyla gerçekleştirildi. Güreş severlerin yoğun katılımıyla büyük ilgi gösterdiği etkinlikler, gün boyu devam etti. Pehlivanların mücadelesi izleyenler tarafından heyecanla takip edildi. Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ve güvenlik ekiplerimiz, organizasyonda aksaklık yaşanmaması için tam kadroları ile görev yaptı.