ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLERİN DENETİMİ

IMG-20170113-WA0017

MANAVGAT BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLERİN DENETİMİNE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ortaklaşa çöp denetim çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

ZABITA PERSONELİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

IMG-20161129-WA0004 ZABITA PERSONELİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen eğitim programına Zabıta Müdürlüğünde görevli 10 personelimizde katıldı.

DİLENCİLİKLE MÜCADELE

Ads¦-z33

DİLENCİLİKLE MÜCADELE

Belediyemizin yetki ve sorumluluğundaki ana yol, cadde, meydan ve bulvarlarda zabıta ekiplerimiz dilencilere yönelik denetimler yapmaktadır.

CARETTA CARETTA TÜRÜ DENİZ KAPLUMBAĞALARI KORUMA ALTINA ALINDI

13708431_10154361544249628_57853287897292207_o

CARETTA CARETTA TÜRÜ DENİZ KAPLUMBAĞALARI KORUMA ALTINA ALINDI

Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Boğaz mevkii, Kızılağaç ve Kızılot Mahallesi sahillerinde, dünyada her geçen gün nesli tükenmekte olan caretta caretta kaplumbağalarının yumurtlama alanları çit ile çevrilerek koruma altına alındı.

ENGELLİ ARAÇ SAHİBİNE ZABITA YARDIMI

ENGELLİ ARAÇ SAHİBİNE ZABITA YARDIMI

Bahçelievler Mahallesi’nde, aracı arızalanan engelli vatandaşımıza zabıta ekipleri sahip çıktı. Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Aracı arızalanan engelli vatandaş durumu zabıta ekiplerine bildirdi.

5.YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILDI

5.YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILDI

Manavgat Belediyesi 5. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri 600’ü aşkın sporcunun katılımıyla Atatürk Stadyumunda başarıyla gerçekleştirildi. Güreş severlerin yoğun katılımıyla büyük ilgi gösterdiği etkinlikler, gün boyu devam etti. Pehlivanların mücadelesi izleyenler tarafından heyecanla takip edildi. Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ve güvenlik ekiplerimiz, organizasyonda aksaklık yaşanmaması için tam kadroları ile görev yaptı.