MANAVGAT’TA DENETİMLAR TAMGAZ

MANAVGAT’TA DENETİMLAR TAMGAZ

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Jandarma, Emniyet Müdürlüğü ve meslek odalarından oluşan denetim komisyonu, virüsün yayılımını önlemek amacıyla yaptığı denetimleri sıklaştırdı.

MANAVGAT BELEDİYESİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

MANAVGAT BELEDİYESİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni normalleşme genelgeleri doğrultusunda yaptığı denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor

MANAVGAT BELEDİYESİ EKİPLERİ DENETİM YAPTI

MANAVGAT BELEDİYESİ EKİPLERİ DENETİM YAPTI

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kademeli yeni normalleşme kararları doğrultusunda yeniden faaliyete geçen iş yerlerinde denetim yaptı.

MANAVGAT’TA KORONAVİRÜSE JET DENETİMLER

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri korona virüs denetlemesi (14)

MANAVGAT’TA KORONAVİRÜSE JET DENETİMLER

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgının giderek artması üzerine denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, ilçe genelinde oluşturulan 20 denetim komisyonu ile birlikte organize denetimler yaparak, korona virüsün yayılmamasını önlemeye çalışıyor.

ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLERİN DENETİMİ

IMG-20170113-WA0017

MANAVGAT BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLERİN DENETİMİNE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ortaklaşa çöp denetim çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

ZABITA PERSONELİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

IMG-20161129-WA0004 ZABITA PERSONELİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen eğitim programına Zabıta Müdürlüğünde görevli 10 personelimizde katıldı.