Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'İN BASIN AÇIKLAMASI

Değerli hemşehrilerim,

Bir süredir COVİD 19 tedavisi gören eşimin, çocuklarımın, kardeşlerimin, yeğenlerimin ve tüm diğer aile fertlerimizin bugün itibarıyla testlerinin NEGATİF’e dönüştüğünü siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum.

SAĞLIĞIN VE SEVGİNİN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ olduğu bilinciyle, ailece geçirdiğimiz bu zorlu süreçte bizlere destek olan siz değerli dostlarımıza ve hemşehrilerimize bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca ailemin tedavilerinin en hassas şekilde yapılmasını özveriyle sağlayan başta Özel Akdeniz Hastanesi yöneticilerine, hekimleri ve çalışanları olmak üzere Manavgat’ımızda görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza ayırt etmeksizin sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum. Bu hastalıkla ilgili tedavi gören tüm vatandaşlarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için acil şifalar diliyorum. Biz ailece bu hastalığın ne kadar fazla önemsenmesi gerektiğini bizzat yaşayarak öğrendik. COVİD-19 Manavgat’ımızdan, ülkemizden ve tüm dünyamızdan uzak olsun. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızdan Koronavirüs tedbirlerine mutlaka uymalarını bir kez daha önemle rica ediyor, tüm halkımıza sağlıklı, mutlu ve güzel günler diliyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı