kaldırım

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN MİMAR SİNAN VE SARILAR’A KALDIRIM

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mimar Sinan ve Sarılar Mahallelerinde kaldırım çalışması başlattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, talimatı üzerine güzel havayı fırsata çeviren belediye ekipleri, Mimar Sinan Mahallesi 6027 ve Sarılar Mahallesi 3039 numaralı sokaklarda kaldırım çalışması başlattı.

Ayrıca kentin en işlek caddelerinden birisi olan ve ticaretin yoğun olduğu Fevzi Paşa Caddesi’nde de esnafların ve vatandaşların talepleri üzerine bozuk olan kaldırım taşları ve parkeler de onarıldı. Mevsim şartlarını fırsata çevirerek hizmetlerine devam edeceklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “İçinde bulunduğumuz kış mevsimi nedeniyle bulduğumuz her güzel havayı vatandaşlarımıza hizmet etmek için fırsata değerlendirmeye çalışıyoruz. Hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyacı ve isteği doğrultusunda devam edecektir” dedi.

FEVZİ PAŞA CADDESİ (1)

MİMAR SİNAN MAHALLESİ (6)

SARILAR MAHALLESİ (7)

SARILAR MAHALLESİ (4)