DSC_0029

MANAVGAT BELEDİYESİ ETÜT MERKEZİ YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Çocuk ve Kültür Merkezi yerleşkesinde bulunan Etüt Eğitim Merkezi, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının Milli Eğitim Bakanlığı’nca uygun görülen sınıflarda yüz yüze eğitime başladı.

8. Sınıftaki 55 öğrencinin hızlandırılmış eğitim programı ile sınav çalışmalarına başladığı etüt merkezinde, çocuklar ilk olarak deneme sınavına girerek ders başı yaptı. 6 Haziran Pazar günü LGS sınavına girecek olan öğrenciler için koronavirüs tedbirleri kapsamında Hayat Eve Sığar (HES) kodu uygulaması zorunlu tutulurken, ateş ölçme işlemi ile maske takma zorunluluğu da getirildi.

DSC_0029

DSC_0034

DSC_0040

Haftanın 5 günü eğitim alacak olan öğrenciler 13.30 ile 16.00 saatleri arasında 5 sınıfta sınav çalışması gerçekleştirecek. Manavgat Belediyesi’nin uzman eğitmen kadrosu, Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İnkılap Tarihi ve İngilizce derslerini müfredata uygun bir şekilde hazırlayarak öğrencilere ders çalıştırıyor. Başkan Şükrü Sözen, “Yüz yüze eğitimin yeniden başlamasıyla birlikte çocuklarımızın ders konusunda eksiklik yaşamamasını isteyen eğitmen kadromuz, sınav programına uygun bir şekilde eğitim faaliyetlerine başladı. Etüt merkezimizde, çocuklarımızın sağlığını da oldukça önemsiyoruz ve gereken tüm tedbirlere sonuna kadar riayet ediyoruz. Bu vesile ile sınava girecek tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, hepsine mutlu bir gelecek temenni ediyorum” dedi.

DSC_0042

DSC_0044