T.C.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

Manavgat Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclisi; aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere; 04.12.2017 tarihinde Pazartesi günü saat 14.00’de Meclis Toplantı Salonunda toplanacaktır.

G Ü N D E M :

1- Hocalar Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkına isim verilmesi konusunun görüşülmesi.

2- Vatandaşlarımız tarafından talep edilen imar parselleri içerisinde ot sıyrılması (temizliği) işi ve doğal taş bordür ve zemin kaplaması tahribatlarına ait izinli ve izinsiz tahrip sonrası tamirat işine ait fiyatların görüşülmesi.

3- Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Salonuna “Sümer TİLMAÇ” isminin verilmesi konusunun görüşülmesi.

4- 3402 Sayılı Kadastro Kanununun 22. maddesinin 2. fıkrasının (a) bendi gereğince yapılacak olan uygulama çalışmalarında Aksaz, Aşağıışıklar, Belenobası, Cevizler, Çavuşköy, Çeltikçi, Çenger, Doğançam, Hacıali, Hacıisalı, Karacalar, Karaöz, Kızılağaç, Kızılot, Pazarcı, Saraçlı, Seydiler ve Sülek Mahallelerinde Uygulama Ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere her mahalle için 6 adet bilirkişi seçilmesi konusunun görüşülmesi.

5- Başarılı öğrencilerin, sporcuların, teknik yöneticilerin ve antrenörlerin başarı durumlarına göre ödüllendirilmeleri için yarım ve tam altın alınması konusunun görüşülmesi.

6- Belediye Meclisimizin 12.02.2002 tarih ve 2002/2-10 sayılı kararına istinaden, 28.10.2004 tarihinde üye olunan Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Üyeliğinden çıkılması konusunun görüşülmesi.

7- Belenobası Mahallesi 539, 437 parseller, Boztepe Mahallesi 482 parsel, Bucakşeyhler Mahallesi 432, 456, 458 parseller, Bucakşeyler (Dikmen) Mahallesi 575, 578 parseller, Kısalar Mahallesi 109 ada 15 parsel, 105 ada 4 parsel, Seydiler Mahallesi 713 parsel, Yavrudoğan Mahallesi 224 ada 4 parsel, Yukarıışıklar Mahallesi 589 parsel numaralı taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18. maddesine göre satışına ve satış işlemi için Belediye Encümen’e yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.