MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİNDEN YILBAŞI ETKİNLİĞİ

MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİNDEN YILBAŞI ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Gündüz ve Bakımevleri’nde eğitim-öğretim gören 108 çocuk, 2021 yılını kutlamak için uzman eğitmen kadrosuyla birlikte etkinlik düzenledi.

Kreş yönetimi, çocukların etkinliğini sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirebilmesi için büyük bir titizlik gösterdi. 2021 yılını kutlamak için günler öncesinden sınıflarını noel ağacı, kardan adam ve panolar ile süsleyen çocuklar, etkinlik için özel kostümler de giydi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen etkinliğe katılan Kreş Müdürü Emine Çataltaş ve kreş çalışanları, çocuklara Başkan Sözen’in yılbaşı hediyelerini dağıttı.

DSC_0158

DSC_0150

DSC_0144

DSC_0131

Kreş çalışanlarını noel baba, noel anne, süpürgeli cadı olarak karşılarında gören çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocukların, 2021 yılında daha özgür ve sağlıklı bir dünyada yaşamak istediklerini ifade etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

DSC_0125

DSC_0120

DSC_0107

Başkan Şükrü Sözen, “ Kreşlerimizde eğitim gören çocuklarımızın ve bizim ortak temennimiz, içinde bulunduğumuz bu zorlu sürecin bir an önce bitmesi ve 2021 yılının tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesidir. Uzman eğitmen kadromuz ve çocuklarımız 2021 yılının gelişini çeşitli etkinlikler düzenleyerek büyük bir mutlulukla kutladı. Etkinlikte emeği geçen kreş çalışanlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın daha özgür ve aydınlık günlerde gönüllerince eğlenmesini yürekten diliyorum” dedi.

DSC_0067

DSC_0052