YANGINZEDE ÇOCUKLARA RAP SANATÇILARIYLA MORAL BULDU

Ünlü Rap Sanatçıları Şanışer ve Sokrat yangınzede çocuklarla bir araya geldi.Ünlü Rap müzik sanatçıları Sarp Palaur (Şanışer) ve Samet Gönüllü (Sokrat), Manavgat Belediyesi’nin organizasyonuyla Farkına Var Sivil Toplum Platformu üyelerinden 23 gönüllüyle birlikte Manavgat’a gelerek yangınzede çocuklarla buluştu.

DSC_0004

Platform üyeleri ve rap müzik sanatçılarını Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcıları ve birim müdürleri ağırladı. Gönüllü platform üyeleri, çocukların güzel bir gün geçirmesini sağlamak amacıyla bilim gösterisi ve yüz boyama etkinliği gösterileri de düzenleyerek, hep birlikte oyunlar oynadı. Sanatçılar, Manavgat’ta ki yangınzede çocuklara ulaşılmasında vesile olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve ekibine de teşekkür etti. Etkinlik sonunda gönüllüler, çocuklara mont, oyuncak ve bot hediye etti.

DSC_0010

HERŞEY ONLAR İÇİN

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, böylesine anlamlı bir buluşmadan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek Ünlü rap sanatçılarına ve Farkına Var Sivil Toplum Platformu üyelerine kent halkı adına teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, “Ülkemiz genelinde birçok organizasyonda yer alarak çocuklarımızın hayatına dokunan değerli platform üyelerine ziyaretlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Gönüllülerimiz Manavgat’ımızdaki yangınzede çocuklarımızla bir araya gelerek onların sosyal yaşama adapte olmalarına katkı sağladılar. Hayata ve insana dokunan tüm çalışmaların içerisinde yer almaya ve toplumun her kesimiyle paylaşmaya devam edeceğiz. Sanatçılarımıza ve platform üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonraki tüm çalışmalarımız çocuklarımız için gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

DSC_0035

DSC_0044