MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN EMEK’E SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Emek Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Kentin ticari faaliyetinin yoğun olduğu Emek Mahallesi’nde Cumhuriyet Polis Karakolu, Akdeniz Üniversitesi ve Manavgat Meslek Yüksek Okulu da bulunuyor.

DSC_5011

Belediye ekiplerinin ulaşımı güvenli ve kolay hale getirebilmek amacıyla yapılan sıcak asfalt çalışmaları, 3030,3034,3047 ve 3049 numaralı sokaklarda gerçekleşti. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölge sakinlerinin yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulacağını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte 106 mahalle genelinde sıcak asfalt çalışmalarımıza hız verdik. Bugün de kentimizin ticari faaliyetinin yoğun olduğu Emek Mahallemizde sıcak asfalt çalışmamızı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız, mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Manavgat Belediyesi, tüm hizmetlerini vatandaşlardan gelen istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirmeye devam edecektir” dedi.

DSC_5014

DSC_5026