ULUKAPI MAHALLESİ’NE PARK VE KAPALI ALAN

DSC_6539

ULUKAPI MAHALLESİ’NE PARK VE KAPALI ALAN

Manavgat Belediyesi halktan gelen istekler üzerine sosyal yaşama artı değer katmak amacı ile Ulukapı Mahallesine, çocuk parkı, kapalı alan ve fitness alanı yaptırdı.

Her fırsatta bütün mahallelere en az bir park yaptıracağının sözünü veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, halktan da gelen istekleri değerlendirerek Ulukapı Mahallesine oturma grupları, oyun alanları, kapalı alan ve özellikle bayanların kullanacağı spor aletlerinin de içerisinde yer aldığı bir park yaptırdı.

DSC_6542

Ulukapı halkına sporu aşılamak ve sosyal bir toplum oluşturmak için yapılan park her yaştan insana hitap ediyor. Mahalle halkının düğün, nişan ve yemek gibi organizasyonlarını yaz ve kış aylarında rahatlıkla yapabilmesi için kapalı alanın da içerisinde bulunduğu park şimdiden bölge halkının büyük beğenisini topladı.

DSC_6543

DSC_6564