MANAVGAT BELEDİYESİ SİDE EK HİZMET BİNASINA EDİP AKBAYRA

açılış billboard copy

MANAVGAT BELEDİYESİ SİDE EK HİZMET BİNASINA EDİP AKBAYRAM’LI AÇILIŞ

Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binası, 13 Mayıs 2016 Cuma günü Saat 19.00’da ünlü sanatçı Edip Akbayram’ın vereceği konser ve düzenlenecek törenle hizmete açılacak

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in büyüyen kent Manavgat’ta, halkın belediye hizmetlerine daha rahat ve kolay ulaşımını sağlayabilmek amacıyla inşa ettirdiği Side Ek Hizmet Binası, törenle hizmete açılacak. 13 Mayıs 2016 Cuma Günü Saat 19.00’da Side Ek Binası önündeki açılış töreninde, ünlü sanatçı Edip Akbayram da Manavgat halkıyla buluşarak bir konser verecek. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Plan Proje Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü ile geçici olarak Özel Kalem Müdürlüğü birimleri geçtiğimiz aylarda Side’deki Ek Hizmet Binası’na taşınmışlardı.

S¦-DE EK H¦-ZMET B¦-NASI (2)

Side Hizmet Binası, bölge dinamiklerine uygun mimarisi, işlevsel açık camlı ofisleri, modern arşiv sistemi ile belediyeden hizmet almaya gelen vatandaşların da oldukça beğenisini topladı. Manavgat Belediyesi’nin her ayın ikinci iş günü yapılan meclis toplantıları ise artık Side Ek Hizmet binası içinde yaptırılan büyük ve kullanışlı meclis toplantı salonunda yapılmaya başlandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Side Ek Hizmet binasının açılış törenine tüm Manavgat halkını davet etti. Başkan Sözen, “Büyüyen Manavgat’ımızda halkımıza en iyi hizmet verebilmek en büyük amacımız. Bu düşünceyle inşasını tamamladığımız Side’deki Ek Hizmet Binamız büyük bir yükü kaldırdı. Belediyemizin bazı müdürlükleri Side’ye taşıdık. Buradaki yerleşim ve hizmet alımı konusunda vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Böyle bir yapıyı kentimize kazandırdığımız için mutluyuz. Biz de mutluluğumuzu düzenleyeceğimiz açılış töreni ile halkımızla paylaşmak istiyoruz. 13 Mayıs Cuma günü Saat 19.00’da tüm halkımızı açılışımıza ve Edip Akbayram konserine davet ediyorum. Gelin bu mutluluğu hep birlikte yaşayalım” dedi.

S¦-DE EK H¦-ZMET B¦-NASI (5)