YOL YAPIMI

EVRENSEK¦- (2)-001

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BEŞKONAK BÖLGESİ VE YAYLALARDA HİZMET SEFERBERLİĞİ

Manavgat Belediyesi'nin kırsal mahallelerde ve yaylalarda devam eden yol yapımı ve yol alt yapısı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, Ballıbucak, Delisaraç, Hocalı ve Hacıobası mahalleleri ile Evrenseki’de hizmet seferberliği başlattı.

BALLIBUCAK’TAKİ YOLLAR İYİLEŞTİRİLDİ

Manavgat Belediyesi köyden mahalle statüsüne dönüşen kırsal bölgelerde ve yaylalarda adeta hizmet seferberliği başlattı. Belediye ekipleri, Ballıbucak, Hocalı, Hacıobası ve Evrenseki’de yol ve yol alt yapısı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Beşkonak bölgesinde devam eden çalışmalar kapsamında Ballıbucak’ta 2.5 kilometrelik yayla yolu tamamlanırken 1.5 kilometrelik mahalle yolu da tadilat ve onarım yapılarak iyileştirildi. Belediye ekipleri, bölgede ayrıca 60 metrelik yol altyapısını iyileştirdi.

DELİSARAÇ, HOCALI VE HACIOBASI'NDA ÇALIŞMALAR SONLANDI

Ballıbucak’ın Delisaraç ve Oluk Mahallelerideki yol çalışmalarının sonlanması ise vatandaşları sevindirdi. Delisaraç ve Oluk mahallesi arasında kalan 3.5 kilometrelik yolda yapılan iyileştirme çalışmaları sonlandı. Bölgede 1.5 kilometrelik yeni yol açılarak 2 adet eve de ulaşım yolu yapıldı. Aralık ayında Hocalıda başlatılan çalışmalar sonucunda da 4 km yeni yol yapımının da sonuna gelindi. Hacıobası'nda da başlatılan çalışmalar sonucunda su taşkınlarını önlemek amacı ile 150 metre kanal temizliği ve 100 metre de yol alt yapısı yapıldı.

BALLIBUCAK (2)-001

EVRENSEKİ’DE YENİ İMAR YOLLARI

Havaların çalışmalar için elverişli bir hale gelmesi ile Evrenseki'de de yeni imar yolu yapım çalışmaları hız kazandı. Şu ana kadar 500 metre yol yapılırken geri kalan 1,5 kilometrelik yolun bir an önce bitmesi için ekipler aralıksız çalışmalara devam ediyor. Mahallelerde yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafında olumlu karşılandı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ''Manavgat’ın 106 mahallesine ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeye özen gösteriyoruz. Manavgat halkına verdiğimiz sözler var, bu sözleri hayata geçirmek adına tüm gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz. Evrenseki, Ballıbucak, Delisaraç, Hocalı ve Hacıobası mahallelerindeki çalışmalarımızı tamamladık. Her gün ekiplerimiz farklı mahallelere hizmet götürmeye devam edecek” dedi.

EVRENSEK¦- (1)-001

HACIOBASI (1)-001