YOL ARKADAŞLARIMIZ MUHTARLARIMIZ MANAVGAT AİLEMİZİN BİR P

muhtarlar YOL ARKADAŞLARIMIZ MUHTARLARIMIZ MANAVGAT AİLEMİZİN BİR PARÇASIDIR

Yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarlarımız, bulundukları bölgenin gözü ve kulağı konumundadır ve her biri Büyük Manavgat ailemizin bir parçasıdır.

Yol arkadaşlarımız olan muhtarlarımız, milletimizin birinci derecede temsilcileridir ve mahalli idarelerin yapıtaşıdır.

MUHTARLAR G+£N+£ KUTLAMASI (2)

Manavgat’ımız Büyükşehir Yasası ile 106 mahalleye ulaşmıştır. Bu geniş coğrafyada, hizmetlerimizi, ayrımsız, ayrıcalıksız ve eşit bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırma noktasında, mahalle muhtarlarımızın rolü daha da önemli bir konuma gelmiştir. Yerel yönetimlerin muhtarlar olmadan asla başarılı olamayacağı bir gerçektir. Manavgat Belediyesi olarak biz de bu bilinçle muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak kentimize hizmet etmeye çalışıyoruz.

MUHTARLAR G+£N+£ KUTLAMASI (1)

Bu güne kadar belediyemizle ortak çalışarak kentimiz için hizmet üreten tüm muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu vesileyle demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızın bu güzel gününü kutluyor, mahalli idarelerimizin vazgeçilmez unsurları olan muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı