Yerli Malı Haftasını Başkan Amcalarıyla Kutladılar

1Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Yaylaalan İlköğretim Okulu`nu ziyaret ederek öğrencilerin düzenlediği Yerli Malı Haftası etkinliklerine katıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e eşi Hatice Sözen,CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk,belediye meclis üyeleri Erşan Özden,Bülent Özgüven,İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş ile parti üyeleri katıldı.Başkan Sözen, Yaylaalan Köyü`nde önce köy kahvesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.Başkan Sözen,2014 yerel seçimleri sonrasında Manavgat`ın 78 köyüne de eşit hizmetin götürülmesi amacıyla hazırlıkların sürdüğünü dile getirdi. Sözen`i görünce oldukça sevinen vatandaşlar,bölgedeki eksikleri dile getirdi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen daha sonra Yaylaalan İlköğretim Okulu`nu ziyaret etti.

Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası`nı kutlayan öğrenciler,Başkan amcalarını karşılarında görünce çok sevindi.Başkan Sözen ve eşi Hatice Sözen,çocuklar için getirdikleri kitap, kırtasiye ve oyuncakları hediye etti. Öğrenciler Başkan Sözen ile uzun uzun sohbet etti,sorular sordu.Şiirlerin okunup,şarkıların söylediği, etkinlikte Başkan Sözen,öğrencilere tutumlu olmanın önemini de anlattı. Başkan Sözen,daha sonra köy içinde gezerek tek tek vatandaşlarla sohbet etti,sorunları dinledi,not aldı.