Sözen,Üstün Zekalı Öğrencilerin Manevi Babası

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgatlı 3 üstün zekalı öğrencinin manevi babalığını yapıyor.

Antalya genelinde 2 bin 900 öğrenci arasında yapılan seçme sınavlarında Manavgat`tan seçilen üstün zekalı 3 öğrencinin Antalya Bilim ve Sanat Merkezi`nde 9 yıl boyunca özel eğitim alacağı belirtildi. Hepsi Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri olan 3. sınıf öğrencileri Evren Catker ve Ulaş Tüzer ile 4. sınıf öğrencisi Mert Can Çetiner`in her hafta Antalya`ya özel araçla götürülerek düzenli bir şekilde uyum eğitimi almalarını sağlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, onların gelişimlerini de yakından takip ediyor. Başkan Sözen`in bu ilgi ve alakasından çok mutlu olan öğrenciler ve aileleri de sık sık belediyeye ziyarete geliyor.

Son olarak Antalya Bilim ve Sanat Merkezi`nde 2 aylık uyum eğitimini tamamlayarak başarı sertifikalarını alan öğrenciler, Başkan Sözen`i makamında ziyaret etti. Zeki öğrencileri büyük bir sevgiyle ağırlayan Başkan Sözen, onlara birer de çok değerli Swatch Marka saat hediye etti. Öğrencilerin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Sözen,``Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Manavgat`ımızı geleceğe taşıyacak olan üstün öğrencilerimize de ayrıca değer veriyoruz. Onların bu uzun eğitim sürecinde her zaman yanlarında olacağız`` dedi.