Toplu Sünnet Şöleni 12 Eylül`de

Manavgat Belediyesi bu yıl sünnet ettirdiği 126 çocuk için muhteşem bir sünnet şöleni organize etti.

Şölen kapsamında çocuklar gündüz şehir turu ve bot turuna katılarak,akşam da Boğaz Otel`de Sümer Ezgü`nün konseri ile coşacak.

Manavgat Belediyesi bu yıl sünnet ettirdiği 126 çocuk için 12 Eylül tarihinde muhteşem bir toplu sünnet şöleni organize etti.12 Eylül`de yapılacak olan sünnet düğünü öncesinde çocukların çeşitli hastanelerde sünnet işlemleri gerçekleştirilmişti.Sünnet Düğünü öncesinde çocuklar A`dan Z`ye giydirilerek iyileşmeleri de beklendi. Manavgat Belediyesi 12 Eylül`de yapılacak olan sünnet düğününün çok güzel ve eğlenceli geçmesi için her türlü imkanı seferber etti.Belediyenin düğün organizasyonu Saat 14.30`da erkekliğe ilk adımlarını atacak olan çocuklar ve ailelerinin Manavgat Belediyesi`nde toplanmasıyla başlayacak.

Boğaz Otel`de Sümer Ezgü Konseri

Saat 15.00`de sünnet konvoyu şehir içinde tur atarak halkı selamlayacak. Ardından tüm çocuklar ve aileleri, Manavgat Irmağı`nda düzenlenecek olan Bot turuna katılacak.Bot turu sonrasında ise aileler ve çocuklar, yemeklerini yemek ve akşam eğlencesine katılmak için Boğaz Otel`e geçecek. Akşam ise saat 20.30`da yine Boğaz Otel`de Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü, sünnet çocukları, aileleri ve Manavgat halkı için muhteşem bir konser verecek. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tüm organizasyonun eksiksiz olması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Başkan Sözen Manavgat Halkını Davet Etti

Sünnet düğününe katılacak çocuklara sünnet giysilerini ise Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya dağıttı. Sünnet giysilerini alan çocuklar ve ailelerinin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 12 Eylül`de yapılacak Toplu Sünnet Şöleni`ne davet ederek ailelerin mutlu gününü paylaşma çağrısında bulundu.

Sözen,``Geleneksel hale getirdiğimiz Toplu Sünnet Şölenimiz bu yıl da çok ses getirecek. Ailelerimize katkıda bulunmak amacıyla yaptığımız organizasyonumuzda hiçbir şey eksik olmayacak.Tüm Manavgat halkımızı 12 Eylül`deki Toplu Sünnet Şölenimize ve Sümer Ezgü konserimize bekliyoruz`` dedi.