Manavgat Belediyesi`nden Muhteşem Sünnet Şöleni

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Manavgat Belediyesi erkekliğe ilk adımlarını atan 122 çocuk için muhteşem bir sünnet şöleni düzenledi. 15 gün önce Manavgat Belediyesi`nce sünnetleri yaptırılan çocukların iyileşme süreçleri tamamlandıktan sonra organize edilen sünnet şöleni, hem aileleri hem Manavgat halkını mutlu etti. Sünnet şöleni dün öğlen saatlerinde başladı. Manavgat Belediye Başkanlığı`nda toplanan 122 çocuk ve aileleri önce Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`le Kordon Caddesi`ndeki anfitiyatroda günü ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Sözen, tüm gün süren eğlence programında çocukları ve aileleri yalnız bırakmadı.

SÜNNET KONVOYU VE BOT TURU

Fotoğraf çekiminin ardından sünnet çocukları, aileler ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 5 otobüsle şehir turu yaparak halkı selamladı. Animatörler eşliğinde yapılan şehir turu oldukça eğlenceli geçti. Başkan Sözen, çocuklar ve aileleri yoldan geçen vatandaşlara el salladı. Sünnet çocukları, şehir turunun ardından yine animatörler eşliğinde botla gezintiye çıktı. Yine Başkan Şükrü Sözen ile birlikte bota binen çocuklar ve aileleri Manavgat Irmağı üzerinde unutamayacakları bir gezi yaptı. Gezi sırasında çocukların yüzleri boyandı, animatörler çeşitli oyunlarla onları eğlendirdi. Başkan Şükrü Sözen de tüm çocuklarla ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

YEMEK VE EĞLENCE

Bot turu sonrasında ise aileler otobüslerle akşam düzenlenecek eğlence programı için Boğaz Otel`e götürüldü. Boğaz Otel`de yemeklerini yiyen çocuklar için burada da çeşitli animasyon gösterileri yapıldı. Şişme oyuncaklara binip yemeklerini ve dondurmalarını yiyen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Sünnet şöleni gecesine Başkan Sözen, eşi Hatice Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve Manavgat halkı büyük ilgi gösterdi. Muhteşem gecede konuşma yapan Başkan Sözen, sünnet şölenini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Başkan Sözen, belediye olarak tüm hizmetlerin çocukların daha mutlu bir gelecekte yaşamaları için hayata geçirildiğini dile getirdi. Sözen, ailelere ve çocuklara mutlu bir gelecek diledi.

SÜMER EZGÜ COŞTURDU

Daha sonra Başkan Sözen, sünnet çocuklarını sahneye davet ederek altın taktı. İlk 10 çocuğa Başkan Sözen altınları takarak tebrik etti. Diğer çocuklara ise Başkan Sözen`in eşi Hatice Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve oda başkanları takılarını taktı. Takı töreni sonrasında ünlü sanatçı Sümer Ezgü sahne aldı. Sümer Ezgü, halkın gönlünde yer etmiş halk müziği parçalarını Manavgat halkı ve sünnet çocukları için seslendirdi. İki saat boyunca sahnede kalan Sümer Ezgü bir ara Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i sahneye davet ederek zeybek oyunu oynattı. Ünlü sanatçının söylediği türkülerle coşan aileler ve çocuklar unutamayacakları bir gece geçirdi. Aileler, Manavgat Belediyesi`ne teşekkür etti.