Muhteşem Sünnet Şenliği Hazırlanıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in talimatı ile Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ağustos ayında tüm Manavgat halkına hitap edecek olan bir sünnet şöleni organizasyonu için hazırlıklara şimdiden başladı.

Kayıtlar Başladı

Bu yıl 100 Manavgatlı çocuğun sünnet edileceği ve sünnet kayıtlarının başladığı açıklandı. Sünnet kaydı için Manavgat Belediyesi`ne müracaat edecek çocukların en küçük 2006 doğumlu olması şartı arandığı belirtildi. Sünnet çocukları ve ailelerinin unutamayacakları bir düğünün yapılması için Manavgat Belediyesi tüm ayrıntıları da düşündü.

Ünlü Sanatçılar Gelecek

Organizasyon kapsamında sünnet çocukları A`dan Z`ye giydirilecek, hediyeler dağıtılacak, en hijyenik ortamda operasyonlarının yapılması sağlanacak. Çocukların eğlenmesi için de belediyece imkanlar seferber edilecek. Sünnet düğünü akşamında ise muhteşem bir konser organizasyonu yer alacak. Aileler ve Manavgat halkı sünnet organizasyonu sayesinde ünlü sanatçılarla konser alanında buluşma imkanı bulacak.

Sözen;Tüm Manavgat Halkı Keyif Alacak

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, düzenlenecek olan sünnet şöleninin gelenek ve göreneklerimizi sürdürmek adına bir vesile olacağını söyledi. Başkan Sözen, şöleni sadece sünnet çocukları ve ailelerine yönelik değil, tüm Manavgat halkının keyif alabileceği bir organizasyon haline getirmek için çalıştıklarını da vurguladı. Başkan Sözen, "Bu yıl 100 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Birlik ve beraberliğin yaşanacağı büyük organizasyonumuza tüm Manavgat halkımı da davet ediyorum" dedi.