Sünnet Kayıtları Temmuz Sonuna Kadar Sürecek

Manavgat Belediyesi`nin Ağustos ayında düzenleyeceği toplu sünnet şöleni için kayıtların temmuz ayı sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Kayıtlar Başladı

Bu yıl 100 Manavgatlı çocuğun sünnet edileceği ve sünnet kayıtlarının başladığı açıklandı.Sünnet kaydı için Manavgat Belediyesi`ne müracaat edecek çocukların en küçük 2006 doğumlu olması şartı arandığı belirtildi. Kayıtların temmuz ayı sonuna kadar alınabileceği belirtildi. Belediye, sünnet çocukları ve ailelerinin unutamayacakları bir düğünün yapılması için Manavgat Belediyesi tüm ayrıntıları da düşündü.

Ünlü Sanatçılar Gelecek

Organizasyon kapsamında sünnet çocukları A`dan Z`ye giydirilecek, hediyeler dağıtılacak, en hijyenik ortamda operasyonlarının yapılması sağlanacak. Çocukların eğlenmesi için de belediyece imkanlar seferber edilecek. Sünnet düğünü akşamında ise muhteşem bir konser organizasyonu yer alacak. Aileler ve Manavgat halkı sünnet organizasyonu sayesinde ünlü sanatçılarla konser alanında buluşma imkanı bulacak.

e-imar