Kardeşlerden Gençlik Merkezi ve Stadyuma Tam Not

Manavgat`ın kardeş şehri Herford`dan gelen 12 kişilik heyet,Belediyenin büyük yatırımlarını gezdi.Alman heyet,İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Atatürk Stadyumu`na hayran kaldı.

Manavgat`ın 2007 yılından bu yana kardeş şehri olan Kuzey Ren Westfalya Eyaletine bağlı Herford Kenti`nden gelen heyet Manavgat`taki gezilerini sürdürüyor. Kardeşlik ilişkileri çerçevesinde geçtiğimiz gün Manavgat`ı deniz kıyısına bağlayan Herford Caddesi`nin temsili açılışını yapan heyet, 1 haftalık Manavgat ziyaretini tamamlamak üzere. Herford Belediye Başkanı ve eşi Bruno ve Suzanne Wollbrink, Herford Spor Kulüpleri Başkanı Hans Joachim Zedler, meclis üyeleri ile spor kulüpleri temsilcilerinin yer aldığı heyet, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra belediyenin büyük yatırımlarını da inceledi. Alman heyete gezilerinde Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ve turizmci Ali Keleş de eşlik etti.

Heyet, Manavgat Belediyesi`nin yapımını tamamlayarak açılışa hazır ettiği İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve 5000 Kişilik Atatürk Stadyumu`nu da inceledi. Heyet, yapılan çalışmaları ve büyük yatırımları büyük beğeni ile karşıladı. Herford Belediye Başkanı Bruno Wolbring, iki kentin dostluk ilişkisinin spor ile başladığını belirtti.Wolbring, ``Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e spora, sporcuya ve gençliğe yatırım yaptığı için teşekkür ediyoruz. Gördüğümüz bu çalışmalara hayran kaldık. Her biri titizlikle yapılmış büyük yatırımlar. Kendisini çalışmalarından dolayı kutluyoruz`` dedi.