CHP`li Gençlerden Sözen`e Teşekkür Ziyareti

CHP Manavgat Gençlik Kolları üyesi gençler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i ziyaret etti. Manavgat`ta gençliğe verdiği önem için Başkan Sözen`e teşekkür eden Gençlik Kolları Başkanı Okan Altıntaş ve gençler özel olarak yaptırdıkları Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Mahir Çayan`ın resimlerinin yer aldığı bir dokuma halıyı da hediye etti. Gençleri büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen, Manavgat`ta gençliğin daha iyi yetişmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Başkan Sözen, Gençlik Merkezi`nin ve 5000 bin kişilik stadyumun temelinin ise çok kısa bir süre içinde atılacağı müjdesini gençliğe verdi. Gençlerle sohbet eden Başkan Sözen, "Göreve gelirken gençliğimize verdiğimiz sözler vardı. Gençlik bizim geleceğimiz. Onlara en iyi geleceği hazırlamak da bizim görevimiz. Belediye olarak yaptığımız yatırımların hepsi onlar için. Türkiye`nin siyaset yapan gençlere ihtiyacı var. Gençliğimizin hangi partiden olursa olsun siyaset yapması da ayrıca sevindirici. Kendilerini onaylıyor ve bütün çalışmalarında destekliyorum" dedi.