Başkan Sözen`den Huzurevi Müjdesi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,kentte yıllardır eksikliği hissedilen Huzurevi`ni hayata geçiriyor.Projesi mükemmel bir şekilde hazırlanıp ihalesi de yapılan Huzurevi inşaatının temeli önümüzdeki ay atılacak.

Mimar Sinan Mahallesi`nde
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, halka seçim döneminde söz verdiği büyük yatırımlarından bir tanesini daha hayata geçiriyor.Her geçen gün büyüyen Manavgat`ta bir huzurevinin bulunmaması,Manavgat halkını üzüyordu.Manavgat Belediyesi`e ihalesi yapılan huzurevinin temelinin önümüzdeki ay atılacağı belirtildi. Mimar Sinan Mahallesi`nde 988 ada 10 parselde belediyece ayrılan 1500 m2`lik alana yapılacak olan huzurevinde kapalı 1284 m2 olacak. 21 odası bulunacak olan huzurevinde yaşlıların bakım ve ihtiyacına yönelik olarak her türlü ayrıntı düşünüldü.

Yaşlılar İçin Her Şey Düşünüldü
Manavgat Belediyesi Huzurevi`nde yaşlılarımızın kalacağı bütün odalarda banyo,tuvalet ve TV köşesi bulunacak. Her katta doktor odaları yer alacak. Kullanılacak olan ortak alanlarda ise lobi,hobi odası,kütüphane yer alacak.Bahçede yaşlılarımızın zamanlarını geçireceği 2 adet kamelya bulunacak.Yangın merdiveni ve asansörlü olarak projelendirilen huzurevi inşaatının 1 ay içerisinde temelinin atılacağı belirtildi.

Sözen;``Huzurevini Hayata Geçirdiğimizde Ağlarız``
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentte yıllardır eksikliği hissedilen Huzurevi`ni hayata geçirdikleri için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sözen,``Bir temel atma törenimizde bununla ilgili söylemim vardı.Biz sadece Manavgat`ta yaşlılarımızın kalacağı bir huzurevini hayata geçirip, ellerini öpmek için ziyarette gittiğimiz gün ağlarız demiştik.İşte şimdi huzurevimizi hayata geçiriyoruz. Bu yüzden biraz da duygu yüklüyüm. Kentimizin bir eksiği daha giderilmiş olacak.Amacımız en kısa sürede projemizin temelini atmak.Bunun için çalışmalarımızı hızlandırdık`` dedi.