Şükrü Sözen`den Şehitlerimize Başsağlığı Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü Sözen Şehitlerimiz İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı.

Türk milletince bayramlar en sevinçli günlerimizdir. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da dostlukların pekiştiği, kavgaların bitirildiği bir bayram hayal ederken, Gaziantep`ten gelen hain saldırı haberi sonucunda mubarek Ramazan Bayramı sevincimiz, coşkumuz derin bir acı ve kedere dönüşmüştür. Gaziantep`te bomba yüklü otomobilin infilak ettirilmesiyle hiçbir suçu günahı olmayan sivil, asker ve çocuklarımız bir kere daha teröre kurban verilmiştir. Bayramımızı kana bulayan bu çirkin saldırı, polis ve sivilleri olduğu kadar Türk milletinin birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını da hedef almıştır. Gaziantep gibi bir büyük kentimizi savaş alanına çeviren terörizmi şiddetle lanetliyoruz. Ancak Türk milleti olarak şunu net söyleyebiliriz ki, bu hain saldırılar birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımıza asla zarar veremeyecektir. Artık Türkiye`mizde bu akıtılan kanlar acilen durdurulmalıdır. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet, yaralılar için de acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye`nin başı sağolsun...

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı