Sözen,Mesut Yar`ın Programında Manavgat`ı Tanıttı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,dün akşam ünlü televizyoncu Mesut Yar`ın CNN Türk`te sunduğu ve haftanın 4 günü sevilerek izlenen programı `Burada Laf Çok`un canlı yayın konuğu olarak Manavgat`ı tanıttı.

Saat 23.30`dan itibaren başlayan programı izlemek için tüm Manavgat halkı adeta ekrana kilitlendi.Başkan Sözen,Posta Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz,şarkıcı Baha,radyocu Zeki Kayhan Coşkun ve televizyon program yapımcısı Berfu Haşıoğlu ile birlikte 2.5 saat boyunca Mesut Yar`la keyifli bir sohbet yaptı. Başkan Sözen,programda bugün başlayan 4.Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali ile 5-7 Temmuz tarihlerindeki 18.Manavgat Barış Suyu Festivali`nin tanıtımını yaptı.Başkan Sözen Motosiklet festivaline dünyanın pek çok ülkesinden 3000`e yakın motosikletlinin gelerek Boğaz Mevki`nde kamp yapacağını dile getirdi.

Sohbet ortamında Manavgat`ın tarihi, turizmi ve doğal güzelliklerinden bahseden Başkan Sözen,herkesi festivallere katılmaya davet etti. Geçtiğimiz yıl da ünlü televizyoncu Okan Bayülgen`in konuğu olarak Manavgat`ın sesini tüm Türkiye`ye duyuran Başkan Sözen`in Mesut Yar`ın programındaki rahat tavırları,hoş sohbet konuşmaları Manavgat halkından tam not aldı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in kentin tanıtımı anlamında yaptığı bu girişimleri takdir toplamaya devam ediyor.