Başkan Sözen gazilerle birlikte.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahit ve Gaziler Derneği Antalya Bölgesi Manavgat Şubesi'nin düzenlediği kermesi ziyaret etti. Dernek üyeleri ve gazilerle sohbet eden Başkan Sözen, "Bu gün bu topraklarda bağımsız yaşayabiliyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahit ve Gaziler Derneği Antalya Bölgesi Manavgat Şubesi’nin Kültürevi önünde düzenlediği kermese katıldı. Derneğe gelir elde edilmesi amacıyla düzenlenen kermesteki standları gezen Başkan Şükrü Sözen, Dernek Başkanı Osman Nuri Aslan ve gazilerle de uzun uzun sohbet etti. Vatan topraklarında özgür yaşamamızı şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu belirten Başkan Sözen, bu bilinci her zaman taşıdıklarını ve yeni nesle aşılamak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Sözen, "Bu gün çağdaş, Atatürkçü, laik Türkiye'de özgürce yaşayabiliyorsak, bu şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Biz de ailemizden bu terbiye ve bilinci aldık. Gazilerimize saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Bu yüzden yeni kurulan bu derneğimize göreve geldiğimiz ilk günden bu yana destek veriyoruz. Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde destek olacağız" dedi. Başkan Sözen'i ağırlayan dernek üyeleri, bu tür organizasyonları sürekli düzenlemek istediklerini söyledi. Başkan Sözen ve gaziler daha sonra birlikte gözleme yiyip ayran içti.