Sosyal Market`ten 2500 Aileye Yardım

İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak amacıyla yaklaşık 8 ay önce açılan Manavgat Belediyesi Sosyal Market Mağazası, her geçen gün büyüyüp gelişerek daha çok vatandaşa hizmet götürüyor. Sosyal market aracılığı ile bu güne kadar 2500`e yakın aileye ulaşıldığı belirtildi.

Manavgat Belediyesi`nin faaliyete geçirdiği, paylaşımcı, katılımcı sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan SOSYAL MARKET tüm hızıyla vatandaşlara hizmet götürmeye devam ediyor. Şubat ayı sonundan itibaren faaliyete geçen Sosyal Market, vatandaşların ilgi ve desteğiyle her geçen gün büyümeye başladı. Belediye Başkanlığı karşısındaki 3 katlı mağazada hiç kullanılmamış eşyalarla hizmete açılan Sosyal Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla bağış yapmak isteyen vatandaşların hiç karşılaşmadan buluşturulduğu en bilinen merkez haline geldi.

1000`e Yakın Aileye Yardım
Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in önderliği ve Kültür ve Soysal Hizmetler Müdürlüğü`nün organizasyonuyla kurulup işletilen Sosyal Market`in, bugüne kadar 2500?e yakın aileye ulaşarak yardım yaptığı açıklandı. Bu ailelerden büyük bir kısmının da kaymakamlık belgesi ile gelen ihtiyaç sahipleri olduğu belirtildi. Giysi, ev eşyası, beyaz eşya gibi yardımların yapıldığı Sosyal Market`e bağış yapan vatandaşların sayısının da her geçen gün arttığı duyuruldu. Bu arada Sosyal Market`e yardım malzemeleri bırakmak isteyen vatandaşların
742 80 00 Manavgat Belediyesi telefonundan dahili 148`i tuşlayarak ulaşabilecekleri belirtildi.

Manavgat Halkına Teşekkür
Sosyal Market`in paylaşımcı ve katılımcı belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirten Başkan Sözen, gelen desteklerin sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Sözen, Manavgat sosyal barışı en iyi yaşayan, kardeşliği, dostluğu en iyi sergileyen, ortak yaşama kültürünü en iyi benimsemiş bir kent. Bu yüzden Sosyal Market`e vatandaşlarımızdan gelen destekler her geçen gün artıyor. Bu duruma seviniyoruz ancak yine de yeterli olmadığını düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal marketimize yardım etmeye devam etmelerini istiyoruz. Bizlere destek olan vatandaşlar ve özellikle kent esnafımıza belediyemiz ile böylesine güzel ortak bir çalışmaya imza attıkları için çok teşekkür ediyorum. Yapılan yardımların anında ihtiyaç sahiplerine ulaşacağından kimsenin şüphesi olmasın`` dedi.